joi, 2 august 2007

Paris ....


Momentan nu imi doresc nimic mai mult decat sa ajung la Paris. Ma gandesc cu un gol in stomac la Paris. Nu vreau decat sa beau o cafea buna la o terasa pe marginea strazii iar la cativa metri sa cante un acordeon un vals frantuzesc ... sa stau picior peste picior si sa privesc lumea cu trece ... cuplurile cum se saruta si privesc spre turn ... uoff ... Paris !

On Vacantion !


Ma asteapta o vacanta MINUNATA ! Astept sa respir un aer curat de munte alaturi de bunul meu prieten Jack' ... sa ne trezim dimineata, eu cu dureri de cap iar el cu burta goala. Dupa care o saptamana relaxanta pe litoralul romanesc alaturi de fratii J&B ... Nu iti face o idee proasta ... nu-mi place bautura ... imi place sa ma simt bine :) Probabil cand ma intorc din concediu o sa fiu mult mai obosit ca inainte :))) )Aaa .. tocmai m-a facut sefa tepos :D ... tare melodia care o ascult ... aia a lu Mandinga ... Doar tu :)
Asa ... revin la vacanta :D Nu o sa mai scriu cateva zile ... o sa-mi fie greu dar e bine ca mai adun cateva vorbe frumoase, Imi inchipui cum o sa vin de la munte 8-> aaa si inca ceva ... sper sa nu ma dea sefa afara dupa ce ma intorc :))) Diseara nush ce fac ... vreau sa ma simt bine... deja ma simt excelent ... pana atunci ... va puuuuuup si ... get a vacantion ! ;)

M-am tuns :D

M-aaaaaam tuns :D Ce puii mei :P