luni, 1 octombrie 2007

M-am tot gandit ...


Tocmai am văzut un sfârşit de melodie pe Mtv care spunea aşa "I'll lie for you...everything I do, I do it for you...".
Şi mi-a venit în minte o chestie pornind de la o discuţie pe care am avut-o cu "cineva"...E posibilă şi chestia "I'll lie to you because I care about you"?
E moral să ascunzi ceva doar pentru a nu răni? E o dovadă de iubire? E minciuna, în acest caz, justificată?
Cum poti sa spui ca "i care about you" cand tu "care about other" mai mult ... hmm. Ciudat ... nu-mi explic !

De rasul curcilor ... No Offense !


Mă amuză teribil iubitele foarte geloase! Cine se supara asa este :))

* Iubita care se încruntă de fiecare dată când eşti cu ea pe stradă şi trece una bună pe lângă tine, tu te uiţi la cracii ei că aşa-i omeneşte şi ea te suspectează deja c-ai înşelat-o.
* Iubita geloasă care-ţi caută prin calculator pozele cu fostele prietene şi ţi le sterge cu ură, apoi îţi pune pe desktop poza ei.
* Iubita care plânge cu sughiţuri şi-ţi cere disperat să te muţi din grupa aia plină de fete de la facultate într-una exclusiv masculină dacă există şi dacă nu, s-o inventezi tu ca să poată ea dormi linştită.
* Iubita care te consideră un pervers degenerat dacă ai filme porno în calculator sau pe dvd.-uri şi care ar fi în stare să-ţi facă o scenă monstru de gelozie dacă ar afla că te şi uiţi la ele, nu le ţii doar de decor.
* Iubita care te sună de 10 ori pe oră ca să fie ea sigură că într-adevăr te-ai dus la fotbal cu băieţii şi nu la alta acasă şi eventual îşi face şi apariţia pe teren cu o mutră cât Casa Poporului, aşteptând să termini mai repede partida ca s-o duci pe ea în oras la suculeţ.
* Iubita care îţi controlează telefonul şi-ţi sterge toate numerele de fete, după ce în prealabil le-a trimis un sms în care le-a anunţat că „iubi meu e combinat, nu mai e disponibil”.
* Iubita care e geloasă şi pe fata de la meteo dacă te-a văzut că ai rămas puţin cu gura căscată în decolteul ei în timp ce aşteptai să vezi câte grade vor fi în capitală mâine.
* Iubita care e geloasă până şi pe Counter Strike pentru că îi dai mai multă atenţie pe zi decât ei.
* Iubita care trage cu ochiul la parola ta de messenger şi apoi îţi umblă prin arhivă căutând conversaţii picante cu alte exponenente feminine ale planetei.
* Iubita care ar strânge-o de gât pe vecina de la doi căreia îi dai bună-ziua când o vezi că se duce la pâine îmbrăcată în fustiţă scurtă.
* Iubita care...pfiu! şi câte mai sunt...
Măi fetelor, chill out, ce naiba, vã faceţi specia de râs...

Sufocant ...



E galagie mare...Sufletul meu nu mai e demult linistit...se agita, se zvarcoleste, arde, apoi se stinge doar ca sa se aprinda din nou...Alearga in pieptul meu si ma frige, ca sa-mi lase semne rosiatice pe o bucata de carne deja rosie: inima...
Am o mie de intrebari in cap si tot atatea scenarii si toate se nasc dintr-o tacere combinata cu o lipsa...Cineva joaca v-ati ascunselea cu mine iar eu sunt legat la ochi si nu reusesc sa ma orientez...Praful pe care-l inghit cu fiecare suflare se inaspreste si cade greu in stomacul facut deja mototol...
Existenta mea sufoca pe unii si-i hraneste pe altii..Cat de diferiti sunt oamenii intre ei! Cat de diferit sunt eu de la un minut la altul...Cate masti se invart pe chipul lor si cat de putin ii descopar cu adevărat ...Uneori cuvintele pot fi atat de mincinoase si trairile atat de fragile...
Adevarul de acum e adevar, dar maine va mai fi?

Cine poate sa zboare mai mult sa ma anunte ...


Reprofilare :D


He he he ... am fost la tenis duminica dimineata la ora 10:00 exact cu o stare mica de mahmureala. Nu a fost problema ca in 3 minute de incalzire cu d-ul Malin (antrenorul) am scos 3 cartuse de tigari din mine plus cateva sute de milititri de whiskey de sambata seara unde ne-am facut un pic de cap la Alaci la net.
Oricum ... cred ca marti seara o sa merg cu Alex (Bariu') la sala iar pentru ca toti au plecat la facultati si in loc sa jucam ca de obicei fotbal in fiecare marti ne-am dat pe tenis :) aaa ... daca-l vedeti pe Mimo sa-i spuneti si voi sa vina ca vrea sa invete :) Vorbim dupa ... poate imi trag niste poze de la sala .. .va pup . Apropo ... ai observat ca am inceput sa scriu din nou? :D

Zambet fals ...

Astazi m-am speriat cand mi-am dat seama ca am zambit cuiva fals. Am stat si m-am gandit daca a fost doar persoana caruia i-am zambit sau daca s-a mai intamplat ... Caut fericirea intr-un zambet pe care l-am pierdut din cauza rautatii oamenilor ... persoanelor din jur care pretind ca pot spune orice pentru ca au incredere in tine dar de fapt ei nu spun decat chestii care fara sa vrei te deranjeaza . Revin la zambet. Vreau sa zambesc din nou cu pofta ! Poate aberez dar am avut o senzatie de durere cand am zambit fals, nu am vrut sa fac asta. Probabil ma impinge la asta si tampeniile pe care le am pe cap acum si faptul ca ma gandesc tot timpul numai la ele... vreau sa plec si sa uit o perioada de toti si de toate. Cand spun ca vreau sa plec vreau sa spun ca as sta undeva unde sa nu cunosc pe nimeni si unde nu trebuie sa zambesc fortat doar ca sa arat ca ce? VREAU SA ZAMBESC ca inainte ....