luni, 1 octombrie 2007

De rasul curcilor ... No Offense !


Mă amuză teribil iubitele foarte geloase! Cine se supara asa este :))

* Iubita care se încruntă de fiecare dată când eşti cu ea pe stradă şi trece una bună pe lângă tine, tu te uiţi la cracii ei că aşa-i omeneşte şi ea te suspectează deja c-ai înşelat-o.
* Iubita geloasă care-ţi caută prin calculator pozele cu fostele prietene şi ţi le sterge cu ură, apoi îţi pune pe desktop poza ei.
* Iubita care plânge cu sughiţuri şi-ţi cere disperat să te muţi din grupa aia plină de fete de la facultate într-una exclusiv masculină dacă există şi dacă nu, s-o inventezi tu ca să poată ea dormi linştită.
* Iubita care te consideră un pervers degenerat dacă ai filme porno în calculator sau pe dvd.-uri şi care ar fi în stare să-ţi facă o scenă monstru de gelozie dacă ar afla că te şi uiţi la ele, nu le ţii doar de decor.
* Iubita care te sună de 10 ori pe oră ca să fie ea sigură că într-adevăr te-ai dus la fotbal cu băieţii şi nu la alta acasă şi eventual îşi face şi apariţia pe teren cu o mutră cât Casa Poporului, aşteptând să termini mai repede partida ca s-o duci pe ea în oras la suculeţ.
* Iubita care îţi controlează telefonul şi-ţi sterge toate numerele de fete, după ce în prealabil le-a trimis un sms în care le-a anunţat că „iubi meu e combinat, nu mai e disponibil”.
* Iubita care e geloasă şi pe fata de la meteo dacă te-a văzut că ai rămas puţin cu gura căscată în decolteul ei în timp ce aşteptai să vezi câte grade vor fi în capitală mâine.
* Iubita care e geloasă până şi pe Counter Strike pentru că îi dai mai multă atenţie pe zi decât ei.
* Iubita care trage cu ochiul la parola ta de messenger şi apoi îţi umblă prin arhivă căutând conversaţii picante cu alte exponenente feminine ale planetei.
* Iubita care ar strânge-o de gât pe vecina de la doi căreia îi dai bună-ziua când o vezi că se duce la pâine îmbrăcată în fustiţă scurtă.
* Iubita care...pfiu! şi câte mai sunt...
Măi fetelor, chill out, ce naiba, vã faceţi specia de râs...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

doar pentru mine ... :)