duminică, 19 iunie 2011

Un altfel de Bucuresti ...



Sa incep cu dimineata? Dimineata fiind la 12, cand m-am trezit. M-am trezit foarte buimac de somn, venit de la nunta la 06.00 dimineata. Mi-am facut dusul rece pe care-l asteptam de aseara de la nunta dupa care am inceput sa sun. Dupa doua telefoane mi-am gasit locatia : The Gate.

Am luat frumos pungulita si-am plecat la drum. N-au trecut 5 minute pana cand mi-am dat seama cat de cald e afara. Ma indreptam usor spre 41, atat de usor incat sa nu teanspir nici macar o picatura, doar nu facusem dus degeaba :)). Ajuns acolo, ma astepta prietenul meu cu cafeaua facuta, apa rece, lume multa .. veselie. Cafeaua buna, fara tigara dar tot la fel de buna a ramas. Discutii ... caldura ... hostess ... iar discutii .. .nu mai vorbisem de ceva timp. M-a pus dracu sa-mi iau o pizza ... binteinteles cu Pepsi ca sa mearga bine .. gheata din belsug ... tot ce trebuie. Caldura tot acolo este. Am terminat de mancat si a inceput sa-si faca efectul boala de care sufar (Porcului). Am zis sa plec .. .deja era 16:30 ... prea mult trecuse. Cum asteptam eu iar tramvaiul sa ma duca spre casa, trece un Renault rosu pe langa mine ... cand m-am uitat ... o tipa la volan a scos limba la mine. (PH-87-AIR, sa-ti ceri scuze). Frumos .. ce sa mai. In drum spre casa .. cu gandul aiurea la ale mele ... am trecut pe langa strandul ala de la Crangasi ... bai nene ... nici la Mamaia nu vezi atata lume. Nu mi-a venit sa cred ... am crezut pentru o clipa ca nu sunt unde trebuie. Frumos .. .lume fara griji .. copii ... biciclete .. tot ce trebuie pentru o Duminica perfecta fara probleme.

Ideea e alta... ce dracu mai facem astazi? Spa la Rin? Leneveala in centru? Plimbare in parc? Atat cat este AC acasa pot sa ma gandesc destul de mult la ce pot face diseara. Aaaa ... Cu cafeaua cum ramane? Like :)) si inca una ... am uitat-o ...mi-o spui tu :))

Ascultati ---> ASTA !

Ma inclin,