luni, 30 iulie 2007

Intrebare intrebatoare !

Oare e scrisa de Tiriac, Tiriac Jr. sau Banica Jr? :-??



Zodiile intre mit si ... mit

Credeti in zodii? De ce credeti in zodii? Parerea mea este ca sunt o porcarie de neimaginat, unul din multiplele misticisme facute sa inrobeasca mintea umana. Cum poti tu sa crezi ca un grup de stele, aflat la miliarde de ani lumina distanta, iti poate influenta viata si destinul?
De retinut ca acele stele sunt la miliarde de ani lumina distanta de noi, si intre ele. Adica, daca te urci pe luna, in nici un caz nu o sa mai vezi zodia Sagetatorului, ci niste stele fara legatura intre ele.
Orice zodiac e facut la modul general, in asa fel incat o majoritate confortabila sa se recunoasca in acele detalii. In rest, mintea face legaturile care lipsesc, si gata sistemul de predictie.
Si atunci, cum puteti sa va mintiti, voi oameni inteligenti (marea majoritate) cu asa ceva? De ce va e frica sa va bazati pe voi insiva, si va cautati sprijin in religie, zodii, vraji si alte mijloace?
Da', de ce ii e omului frica? :-?

Ai vazut un cal maro ... ?

Asta inseamna ca ma plictisesc rau de tot ... si mi-e somn ... mi-e foame ... mi-e dor ... aoleu ... fac ce fac si iar incep sa ma gandesc aiurea ... Am zis ca GATA cu melancolia si cu romante ... da nu prea mai arata frumos blog`u cand scrii asa cu usurinta tot ce iti trece prin minte ... Sa revenim la cal :)
De ce se pune intrebarea asta si cand? De ce nu un cal alb? Sau cat de scump sa fie calu` ala care il ai (daca il ai) si l-ai pierdut incat sa intrebi lumea pe strada daca l-a vazut? Hmmm ... daca stau bine sa ma gandesc nici nu prea am mai vazut cai :-?? Dilema ! Unde`s caii???
Probabil au mai ramas doar caii de sub capotele masinilor ... calutzii aia care aduc de toate ... combinatii ... accidente ... etc. Uoff ...
Revin ! AI VAZUT UN CAL MARO? :D

Saptamana anxioasa

Nu are nimeni chef de nimeni si nimic ... incearca fiecare sa se ridice din pat si se intreaba : De ce?
Alta saptamana anxioasa care duce decat la un weekend placut si relaxant pentru unii... obositor pentru altii (ex. EU) ... Lucrari nu mai sunt ... bine cu sunt bani :P :) Astept cu nerabdare weekend`u placut la munte de care o sa am parte (sper) dupa care sa ma intorc si s ao iau de la inceput, sau nu :D . De vineri sunt in concediu 2 saptamani si vreau sa profit de fiiiieeecareee zi !

Traiasca bancheru` :D

Asta e pentru noul angajat UniCredit !
Sper sa ajungi mana dreapta a lu` Tiriac ba piticule!
Poftim? Despre cine vorba? Nu ... nu despre mine normal :P despre Vishy !!!
Ma apuc de camatarie acum ... sper sa ai de unde sa platesti camata :)
Ba piticule, sa fii sanatos si la punga gros ... :) si pe udne mai vrei tu :))) :* Luv u ba bro`

No comment !