miercuri, 18 martie 2009

Seminte...

Un gand aparte ...

Ma gandesc ... ma gandesc in gol ... alerg. Wow ... tocmai m-a trecut un fior, ma sperie ceea ce scriu .... trebuie sa ies din casa.PA

Long time no .... scris :)

Inca nu mi-am uitat culoarea preferata ... e un inceput bun. Titlul postului nu reflecta in ceea ce scriu in el dar ... o sa las degetele sa "vorbeasca". Mi-e dor de zapada ... mi-e dor de aventura ... mi-e dor de zbor, de tot ce te face sa simti ca traiesti. Crezi ca vreau sa traiesc mult? NU! Asta nu este un gand sinucigas :) Este doar o vorba ... vreau sa simt in fiecare zi ca traiesc... cum pot ... prin tot ce vad ... prin tot ce simt. 

Vreau sa zbor .... sa simt aerul pe care il pretuim cel mai mult fara ca noi sa stim, sa simt apa sarata a marii, apa de care noi suntem lipiti fara sa ne dam seama .... de zapada pe care o calc .... de tot. E aiurea cu munca asta ... nici sa stau degeaba nu pot .... dar ca sa stii ca m-am dus sa donez sange doar ca sa am o zi libera de la stat :))) ... Aberez. 
    Degetele apasa tastele fara sa-mi dau seama ce vor scrie in continuare ... astept sa termine si citesc ... Am facut o pauza destul de lunga de cand nu am mai postat ceva pe blog, oricum nu postez sa citesti tu ... imi vine sa scriu .... poate asa era si Eminescu (rad) sau poate el chiar nu avea ce face :)) 
Saptamana viitoare ma duc la munte ... sper sa fie bine. Nu mai vreau ploaie ... vreau soare .... vreau zapada .... nu prea merg combinate decat la -1 grad :P
Sa speram ca mai scriu ca parca simt un pic de inspiratie ... probabil de la muzica pe care o ascult :-?? ... sau poate e de la biscuiti , hmm... orice-ar fi ... e bine ca scriu ..... Until next time .... Buh Bye :)